Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před začátkem aplikace prodlužování řas provedeme s každou klientkou  konzultaci a domluvíme se na požadovaném výsledku .Při samotné aplikaci, klientka leží na lehátku, má zavřené oči a může relaxovat.

 Po celé nové aplikaci od nás obdrží každá klientka kartáček na rozčesávání řas a podrobně ještě vysvětlíme jak o řasy pečovat.

Při správné přípravě, aplikaci a dodatečné péči klientky se dosáhne toho, že prodloužení řas zůstává až do doby, kdy vlastní řasa (a s ní i řasa prodloužená) přirozeně vypadne.

 

 

Prodlužování řas Classic (řasa na řasu)

Při prodlužování řas je přilepena vždy jedna syntetická řasa na jednu řasu vlastní.
Takto prodloužené řasy, nejen že vypadají naprosto přirozeně,  ale přirozeně se i chovají.  Jsou odolné vůči vodě, pocení, slzám, sauně i bazénovému chloru.
 

Syntetické řasy, které používáme, jsou přímo určené pro prodlužování řas. Vlákna těchto řas jsou vyleštěná speciální metodou, která vylepšuje spojení syntetické řasy a řasy vlastní.Vlákna řas jsou v současnosti vylepšené o mikropóry, které optimalizují spojení mezi vlastní řasou a řasou syntetickou. Speciální adhezivum se vsakuje do mikropórů těchto řas a po kontaktu s vlastní řasou se ihned dokonale přilepí

Aplikace trvá 1h - 1,5h podle náročnosti, doplnění je nutné po 3 - 5 týdnech a trvá 1h.

Cena řasy Classic  řasa na řasu od 690 Kč

 

Prodlužování řas metodou 3D Volume a Mega Volume 

Vysoce kvalitní a hlavně extra odlehčené NANO ŘASY určené pro permanentní prodlužování řas objemovou metodou . Díky vlastnostem těchto speciálních řas je objem 3x až 7x větší, než už metody řasa na řasu.

 Jejich lehkost se shoduje s přírodními řasami V současnosti nejvíce efektivní metoda – unikátní technika pro extra objem z absolutně nic nevážících ultra tenkých řas (0,07mm)!

První aplikace trvá cca 1,5 - 2 hodiny. Doplnění je nutné po 4-6 týdnech a trvá cca 1,5 hodiny.

Cena 3D Volume od 890 Kč

Cena Mega Volume od 1090 Kč

 

Prodlužování spodních řas 

Aplikace spodních řas metodou „řasa na řasu."  

Výsledkem jsou krásné, přirozeně prodloužené spodní řasy. Pro jejich lehkost se krásně nosí, takže o nich nebudete ani vědět.

Aplikace spodních řas trvá asi 30 minut.

Cena 400 Kč / 30 min.

 

 

Dále nabízíme :

Opravy řas z jiných salonů a také úpravu a prodlužování řas po chemoterapii.