Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reference

Milé klientky zde můžete vkládat své náměty, připomínky, pochvaly :) a recenze Vašeho Studia B7

 

Komentáře

Přehled komentářů

kosmetika

(Pavlína D., 7. 10. 2013 18:59)

Diamantová mikrodermabraze je uplný zázrak!!!
opravdu doporučuju! Hned po prvním ošetření u slečny Péťi jsem viděla rozdíl! hladká, jemná a sjednocená pleť bez černých teček! opravdu to funguje!
zaplatila jsem si celou kúru na 6 ošetření a už ted se těšim na příště.:)

velké dík

(Helena B,, 20. 7. 2013 11:17)

Přešla jsem ke sleně Petře na řasy z jiného salonu, protože jsem tam nebyla spokojená...a opravdu jsem nevěděla že je v těchto službách takový rozdíl! jako laik jsem myslela, že tak jak jsem to nosila to má asi být, ale Péťa mi dokázala řasy nalepit tak, že držely, nekroutily se, zvolily jsme správnou délku a tloušťku řas. Mám je ted opravdu přirozené a mám i lepší pocit že své řasy nezatěžuju jako před tím. Hlavně mi vysvětlila jak se o řasy starat, doporučila výživu...takových služeb se mi v předchozím salonu nedostalo! Takže ještě jednou děkuji za tak milý a pozitivní přístup.

chválím, doporučuji!!!!!

(., 26. 5. 2013 1:05)

Ve čtvrtek jsem byla ve studiu poprvé na řasách. Nemůžu si pomoct, ale lepší studio jsem neviděla a ani o žádném neslyšela. Obě slečny jsou tak příjemné a to prostředí perfektní. Všechno můžu jen chválit. A samozřejmě všem jen a jen doporučit. Za zkoušku nic nedáte a uvidíte, že se vám nebude chtít odejít. Děkuju. ;-)

doporučuji!!!

(Kris, 12. 3. 2013 10:32)

Péťa je moc šikovná slečna, řasy které od ní nosím už třetí rok jsou super, precizně nalepené, husté a hlavně drží. Moje řasy pod nimi nejsou vůbec zničené jak slýchávám jinde...
Děkuju Vám Péťo:)

doporučuju

(Monika, 22. 2. 2013 15:40)

na nehty do studia B7 chodím už dva roky. jsou krásné, přirozené, tenké ale hlavně dobře drží! nikdy jsem nemusela na žádnou opravu-což teda fakt obdivuju!:)
velmi doporučuju!

chválím!

(Pavla, 12. 2. 2013 20:53)

Dnes jsem byla u slečny Petry na gelových nehtíkách a jsou opravdu úúúúžasné! Velký výběr gelů a různého zdobení, vybere si opravdu každý! Děkuji moc a už se těšim na příště:)

Můžu jedině doporučit!

(Veru K. , 21. 1. 2013 8:04)

Peťka je moc šikovná, rychlá a profesionální! Chodím k ní na řasy už několik let, krásně mi drží, lepí opravdu precizně řasu na každou mou řasu a chválu na její práci slýchávám všude :-))

Studio B7

(Monika S., 28. 11. 2012 10:52)

jedním slovem SUPER! chodím sem velmi ráda. K Pétě chodím už 3 roky a neměnila bych ani náhodou. Vyhovuje mi i blízkost metra a autobusů. Doporučuju vyzkoušet!

gelové nehty

(Lucie Mašková, 1. 10. 2012 23:24)

Krásné útulné čisté prostředí, kousíček od metra, chodím na gelové nehtíky a řasy a můžu jen a jen doporučit! vše drží jak má, Petra je rychlá, ve své práci precizní a originální:)

prodlužování řas

(Katka D., 28. 8. 2012 23:31)

Slečna Petra je opravdu profesionálkou ve svém oboru. Řasy od ní drží skvěle. na doplnění mi stačí chodit po 4 týdnech což nikde předtím nešlo. Na každou návštěvu se velmi teším. Doporučuji. K.D.