Jdi na obsah Jdi na menu
 


Produkty k domácí péči o prodloužené řasy

l170_340x340-1413741293.jpg    Řasenka na prodloužené řasy

Černá speciální polymerová řasenka pro prodloužené řasy-bezolejová - 8 ml.
Obsahuje keratin a s vitamin E. Z permanentních řas se odličuje velice jemně tampónkem bez vláken nebo pouze vodou. Cena: 390 kč.

 

 

 

l160_340x340-1413741202.jpgFixér lepidla Black Diamond

Černý fixační roztok s kartáčkem pro prodloužení trvanlivosti a vyšší lesk prodloužených řas. Nanáší se 2x - 3x týdně. Na řasách vytváří jemný film odolný proti vodě a řasy mají lesk a sílu.  Vhodné pro zákaznice s mastnou pletí, pro ty, které se pravidelně líčí, nebo sportují. Přípravek není vhodné nanášet okamžitě po aplikaci řas (lepidlo stále prosychá), ale až počínaje následujícím dnem. Používáním fixéru docílíte delší životnosti řas, doplění nemusí být tak časté. Cena: 390 kč.

 

letak-cistici-pena-tereza-eshop-1.jpgČistící pěna na řasy

Každodenní péče o řasy a oční okolí. Důkladně čistí, odstraňuje makeup a nečistoty z očního okolí a řas. Udržuje kvalitu aplikovaných řas.Neobsahuje barviva a parabeny, nedráždí oči. Vhodné na domácí i profesionální použití.

Způsob použití: Naneste malé množství pěny na prsty a poté jemně naneste pěnu na řasy směrem zvrchu dolů. Opláchněte vodou a učeště řasy kartáčkem. nedráždí citlivou pleť, vhodné i pro alergiky. Cena: 350 Kč.